Thuiszorg

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?

 

Neem dan contact op met het wijkteam

bij u in de buurt.


 

Thuiszorg bij dementie

Als u te maken krijgt met dementie, dan gaat u een onzekere periode tegemoet. Geheugenverlies en toenemende vergeetachtigheid is ingrijpend voor uzelf en voor de mensen om u heen. Zonnehuis Thuis kan u helpen met goede ondersteuning en begeleiding thuis.

Samen met u en uw familie zorgen wij voor een goede balans tussen uw zelfstandigheid en de hulp die u nodig heeft.
 

Begeleiding dementie

Wanneer de diagnose dementie is gesteld, kunt u begeleiding krijgen van onze medewerkers van Zonnehuis Thuis. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met dementie en hun naasten.

De medewerkers helpen u en uw familie om te gaan met de ziekte en de gevolgen die u daarbij ervaart in uw dagelijks leven. De wijkverpleegkundige is een vast aanspreekpunt en regelt dat de zorg goed op elkaar wordt afgestemd. U krijgt van ons zowel emotionele als praktische ondersteuning. Verder kunnen wij u helpen met uw persoonlijke verzorging en verpleging.
 

Mantelzorgers

Uw contact met uw mantelzorgers wordt waarschijnlijk intenser als u meer hulp nodig heeft. Zij kennen als geen ander uw levensstijl en kunnen u helpen deze voort te zetten. Wij betrekken uw mantelzorgers graag bij de zorg- en dienstverlening. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Wij letten ook goed op de omstandigheden van de mantelzorger. 
 

Wonen in een Zonnehuis of Woonhaven

Wanneer thuis wonen niet meer lukt, kunt u terecht bij een van onze Zonnehuizen of Woonhavens. Hier bieden wij speciaal voor ouderen met dementie een woonomgeving die huiselijk en veilig is. U woont dan in een prettige omgeving en heeft 24-uurs zorg, behandeling en begeleiding. Wij bieden houvast in de vorm van een dagritme en een zinvolle daginvulling. 
 

Contact

Wilt u meer weten over wat Zonnehuis Thuis voor u kan betekenen? Neem dan contact op met het wijkteam bij u in de buurt.