Zonnehuis Experts

Zonnehuisgroep Noord biedt behandeling, begeleiding en advies aan onder de naam Zonnehuis Experts. Zonnehuis Experts kan worden ingezet via een verwijzing van de huisarts of medisch specialist. Deze verwijzing is voor een aantal zorgverzekeraars een voorwaarde voor eventuele vergoeding van de zorg.

Cliënten kunnen behandeling krijgen van een:

  • Bewegingstherapeut
  • Diëtist
  • Ergotherapeut
  • Fysiotherapeut
  • Geestelijk verzorger
  • Logopedist
  • Maatschappelijk werker
  • Muziektherapeut
  • Psycholoog
  • Specialist ouderengeneeskunde


Expertise ouderenzorg

De behandelaren van Zonnehuis Experts hebben kennis en ruime ervaring op het gebied van complexe (ouderen)zorg. Veel behandelaren zijn geschoold in het werken met ouderen met specifieke ziektebeelden zoals Parkinson of dementie en chronisch zieken. 


Wonen in een Zonnehuis of Woonhaven

Cliënten die bij ons in een Zonnehuis wonen, kunnen behandeling krijgen als ze hiervoor een indicatie hebben. Cliënten in een Woonhaven staan altijd onder behandeling van een specialist ouderengeneeskunde en een psycholoog.


Eerstelijn

In de eerstelijn bieden we fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. De behandelaar komt bij de cliënt thuis. Daarnaast is het mogelijk dat de cliënt incidenteel naar onze behandellocatie komt. In de eerstelijn werken de behandelaren nauw samen met onze thuiszorgmedewerkers.

We bieden de eerstelijns behandeling aan in de regio Noordoost-Groningen en Westerkwartier. Bij aanvragen van cliënten die buiten dit gebied wonen, bekijken we altijd zorgvuldig of we kunnen tegemoet komen aan de vraag.
 

Verwijzen eerstelijn

U kunt cliënten voor de eerstelijn doorverwijzen via het verwijsformulier. Het ingevulde verwijsformulier kunt u via de post of via de mail naar de betreffende regio sturen. U kunt het verwijsformulier voor de eerstelijn downloaden:
Verwijsformulier regio Westerkwartier
Verwijsformulier regio Noordoost-Groningen

Eventueel sturen wij u ook graag een set verwijsformulieren. U kunt deze aanvragen via een mail naar zonnehuisexperts@zonnehuisgroepnoord.nl.


Contact

Wilt u meer weten over behandeling van Zonnehuis Experts of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op via:

Regio Noordwest-Groningen
Zonnehuis Oostergast (Kompaan)
Atlasstraat 8
9801 VA Zuidhorn
T 0594 508 507

E zonnehuisexperts@zonnehuisgroepnoord.nl

Regio Noordoost-Groningen
Zonnehuis BetingeStaete
Ede Staalstraat 1
9933 KJ Delfzijl
T 06 55 00 44 45 
E behandelteamdelfzijl@zonnehuisgroepnoord.nl

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur.