Zonnehuis Experts

Zonnehuis Experts biedt zorg, specialistische behandeling, revalidatie, advisering en begeleiding aan mensen die wonen in een van onze zonnehuizen en woonhavens of tijdelijk bij ons verblijven voor revalidatie. En aan thuiswonende mensen in de omgeving van onze zonnehuizen. Dit doen we vanuit verschillende locaties en met verschillende disciplines. 

Expertise ouderenzorg

De behandelaars van Zonnehuis Experts hebben kennis en ruime ervaring op het gebied van complexe (ouderen)zorg. Een aantal behandelaars zijn geschoold in het werken met ouderen met specifieke ziektebeelden zoals parkinson of dementie en chronisch zieken. En zijn aangesloten bij kennisnetwerken zoals bijvoorbeeld Parkinsonnet

Onder de Zonnehuis Experts vallen de volgende behandelaars: 

Voor meer informatie over het werk van deze behandelaars klikt u op de link. 

Verwijzing en vergoeding

De Zonnehuis Experts  werken op verwijzing van de huisarts of specialist. Dit geldt voor zowel thuiswonende cliënten als voor onze cliënten die in een woonzorgcentrum wonen met een WLZ-indicatie. De verwijzing is een voorwaarde voor eventuele vergoeding van de behandeling. 

Een verwijzing kunt u krijgen via een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist. De behandeling wordt vergoed vanuit de WLZ-indicatie of door de zorgverzekeraar. 

Diagnostiek en behandeling bij u thuis, door een van onze eerstelijns behandelaars, wordt vaak volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar, afgezien van het eigen risico of niet nagekomen* afspraken. Heeft u meer behandelingen nodig dan vergoed wordt door uw zorgverzekering? Dan moet u de behandeling zelf betalen. U kunt voor meer informatie over de vergoeding contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

*Te laat (minimaal 24 uur van tevoren) of niet afgezegde afspraken (ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist of diëtist) worden bij u in rekening gebracht en worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

Lees hier wat onze tarieven voor eerstelijns behandeling bij u thuis zijn. 

Voor verdere informatie over kosten en vergoedingen verwijzen we u naar onze website pagina over zorgaanvragen.

Contact

Wilt u meer weten over behandeling van Zonnehuis Experts of wilt u een afspraak maken?
Bel ons op 0594 - 508 508 (ma t/m vrij 08.00 tot 17.00 uur).

Meer informatie staat in onze folder.