Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Ergotherapeut 24 tot 36 uur | Eemsdelta

Kom jij de vakgroep ergotherapie versterken?

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid die de vakgroep ergotherapie binnen Zonnehuis Experts komt versterken? Voor de regio Eemsdelta hebben wij ruimte voor een nieuwe collega tussen de 24 en 36 uur per week waarvan 8 uur voor Revalidatie Eemsdelta. 

Vakgroep Ergotherapie

De vakgroep ergotherapie van Zonnehuis Experts bestaat uit 6 ergotherapeuten en paramedisch assistenten. Zonnehuis Experts is de behandeldienst en werkt, met 70 behandelaren, regionaal vanuit de behandelcentra in Zuidhorn en Delfzijl. Een groot deel van de vakgroep werkt vanuit Zuidhorn.

Jouw thuisbasis wordt Zonnehuis BetingeStaete in Delfzijl. Verder verricht je je werkzaamheden op onze locaties in Sappemeer, Siddeburen en Loppersum of bij de cliënt thuis vanuit de eerstelijnszorg.

We willen optimaal gebruik maken van de specialistische kennis binnen de vakgroep ergotherapie, door van elkaar te leren. Ons team is ambitieus. We ontwikkelen ons continue verder om de kwaliteit van onze zorg en behandeling steeds beter te maken. Intervisie vindt structureel plaats met de hele vakgroep en het is altijd mogelijk om te overleggen met collega's van de ergotherapie vakgroep.
 

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert onze cliënten en mantelzorgers. Daarbij werk je intensief samen met familie, verwijzers en collega’s van andere disciplines binnen Zonnehuisgroep Noord.

Je draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren van een optimaal ergotherapeutisch behandelplan. Zo ondersteun jij onze cliënten om hun doelen met betrekking tot hun zelfredzaamheid en dagelijkse functioneren te behalen. Daarnaast onderhoud je contacten met zowel leveranciers als behandelaren. Ook adviseer, instrueer en coach jij op het gebied van ergotherapeutische interventies en hulpmiddelen.

Als ergotherapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair team waarbij jij vanuit je vakinhoudelijke kennis bijdraagt aan het welzijn van de client en zijn of haar omgeving.

Hoe jouw functie er precies uit komt te zien, bekijken we met elkaar.
 

Expertisecentrum Eemsdelta

Wil jij werken voor een zorgorganisatie die innovatief is en over haar eigen grenzen heen kijkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In de regio Oost-Groningen bevindt zich het Expertisecentrum Eemsdelta. Zonnehuisgroep Noord werkt samen met andere zorgaanbieders in de regio aan het realiseren van één innovatief behandelcentrum voor ouderen. Als ergotherapeut ben je betrokken bij dit uitdagende project.
 

Dit ben jij

Als ergotherapeut ben je zelfstandig, flexibel, leergierig en vooral initiatiefrijk. Je ziet het werk liggen en je organiseert je eigen werkzaamheden. Verder vinden wij het belangrijk dat:

 • je de hbo-opleiding ergotherapie succesvol hebt afgerond.
 • je geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.
 • je een actieve inbreng hebt in de ontwikkeling en profilering van ergotherapie, zowel binnen als buiten de organisatie.
 • je affiniteit hebt met de behandeling van oudere mensen met diverse hulpvragen op zowel somatisch als psychogeriatrisch gebied.
 • je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen auto.
 • je flexibel bent om op verschillende locaties zelfstandig te werken.
   

Wat bieden wij jou?

Een unieke werkomgeving in de provincie Groningen met zeer uiteenlopende cliëntengroepen, zowel op het gebied van leeftijd als ziektebeeld. Alle denkbare ziektebeelden komen voor. We bieden je een baan met veel afwisseling en je hebt de gelegenheid om jezelf te ontplooien binnen de verschillende doelgroepen.

 • We bieden een jaarcontract met de intentie deze voor onbepaalde tijd te verlengen als we goed bij elkaar passen
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg met jou vastgesteld, wij denken aan een dienstverband tussen de 24 en 36 uur per week
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT (FWG 55, maximaal € 4786,82 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkerig van 8,33%. 
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, bedrijfsfitness of deelname aan het fietsplan. Wij bieden indien nodig een verhuiskostenvergoeding aan.
   

Meer informatie 

Voor meer informatie bel je met Saskia de Jong (Ergotherapeut) bereikbaar op 06-11531909 of met Mirjam Wijma-Groenewegen (Consulent behandeldienst) bereikbaarbaar op 06-31770853.
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?