Samenwonen met uw partner

Wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan de behoefte van (echt)paren om samen te – blijven- wonen. Als een cliënt met een indicatie voor zorg zonder behandeling komt wonen in een van onze Zonnehuizen, kan de partner eventueel meeverhuizen. Bij de informatie over onze Zonnehuizen kunt u per locatie zien of deze mogelijkheid bestaat.

Wij vragen dan een indicatie voor partnerverblijf aan bij het CIZ. Dit is een registratieve aanmelding, hiervan krijgt u geen aparte brief van het CIZ. De partner betaalt hiervoor een inkomens-afhankelijke eigen bijdrage.

Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0594 508 501 of via e-mail: contact@zonnehuisgroepnoord.nl.

Wijziging situatie

Als er iets in de situatie van de cliënt met verblijfsindicatie verandert, zoals een gewijzigde indicatie of overlijden, dan kan de partner niet altijd in hetzelfde appartement blijven wonen of meeverhuizen naar een andere locatie. Wij zullen samen met de partner zoeken naar vervangende woonruimte binnen of buiten Zonnehuisgroep Noord. Bijvoorbeeld een eenpersoonsappartement, een aanleunwoning of een woning buiten een zorgorganisatie.

 

 

Wilt u meer weten?

 

Neem dan contact op via 0594 508 501 of

via contact@zonnehuisgroepnoord.nl.

 

 

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord