Behandeling

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Behandeling is mogelijk bij u thuis of in een van onze locaties.


Behandeling in een Zonnehuis of Woonhaven

Als u in een Zonnehuis woont en een indicatie heeft voor zorg zonder behandeling, dan is de huisarts uw behandelend arts. Met een indicatie voor zorg met behandeling, is onze specialist ouderengeneeskunde uw behandelend arts. Wij bieden op dit moment nog niet in alle Zonnehuizen zorg met behandeling. Als u in een Woonhaven woont, staat u onder behandeling van onze specialist ouderengeneeskunde.

U kunt indien nodig de volgende behandelingen krijgen:

Ook kunt u terecht bij een:


Zelfstandig wonen en behandeling

Heeft u medische zorg nodig, maar woont u zelfstandig? Dan is uw huisarts de behandelend arts. De huisarts of wijkverpleegkundige kunnen eventueel een beroep doen op onze specialist ouderengeneeskunde voor consultatie. Indien nodig kunt u ook terecht bij onze fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut of diëtist.


Verwijzing

Voor de verschillende behandelingen heeft u een verwijzing nodig van een huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist.


Zonnehuis Experts

We bieden de behandeling aan onder de naam Zonnehuis Experts. Veel van onze behandelaren zijn geschoold in het werken met ouderen met specifieke ziektebeelden zoals Parkinson of dementie en chronisch zieken. Onze behandelaren werken nauw samen en kunnen snel onderling afstemmen als er behandeling nodig is van een andere discipline.


Contact

Wilt u meer weten over mogelijkheden van behandeling? Neem dan contact met ons op via:

Zonnehuis Experts
Zonnehuis Oostergast (Kompaan)
Atlasstraat 8
9801 VA Zuidhorn
T0594 508 507

zonnehuisexperts@zonnehuisgroepnoord.nl

Zonnehuis BetingeStaete
Ede Staalstraat 1
9933 KJ Delfzijl 
T 06 55 00 44 45 
E behandelteamdelfzijl@zonnehuisgroepnoord.nl 

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur.