Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Speeddates - donderdag 28 oktober 2021

Bezorg jij onze cliënten een glimlach op het gezicht? Maak kennis met ons tijdens een speeddate!
 

Ben jij als (bijna) gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige toe aan nieuwe uitdaging waarin je jouw zorgkennis kan inzetten binnen onze verpleeghuis- en woonzorglocaties of de thuiszorg? Ben je daarnaast leergierig en wil je jezelf graag verder ontwikkelen binnen een grote speler in de ouderenzorg, revalidatie en diverse specialistische doelgroepen? Dan is dít je kans!

“Leer Zonnehuisgroep Noord kennen en ontdek de afwisseling die je werk interessant en uitdagend maakt”.

Wat kan je verwachten?

Ga in gesprek met één van onze recruiters en in korte tijd geven we jou een beeld van de vele mogelijkheden die onze organisatie te bieden heeft. Na een succesvolle kennismaking nodigen we je uit voor een vervolggesprek met de locatie, het team of de doelgroep die het beste bij jou past!

Tussen 16:00 en 21:00 uur plannen we graag een afspraak met je in op één van onze volgende locaties:

Zonnehuis Oostergast
Gemmastraat 14 in Zuidhorn (dorpsplein)

Zonnehuis de Hoorn
Nachtegaalstraat 2 in Marum

Zonnehuis Ufkenshuis
Reint Dijkemastraat 1 in Siddeburen

Zonnehuis BetingeStaete
Ede Staalstraat 1 in Delfzijl

Maak je liever digitaal kennis met ons? Geef dit gerust aan, dan regelen we dat!

Interesse?

Meld je dan voor uiterlijk dinsdag 26 oktober aan! Stuur een mailtje met je CV en een korte motivatie o.v.v. 'Kennismaking' naar sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl

Mocht je op deze datum niet kunnen, maar wil je wel graag met ons in gesprek? Geen probleem, dan plannen we een ander moment met je in. Bel met Marjel Kuiper 06 - 527 97 825 of Heleen Huitema 06 - 215 241 65 of mail ons op sollicitatie@zonnehuisgroepnoord.nl.

Ben je nog niet werkzaam in de zorg en op zoek naar een opleidingsplek? Op dit moment hebben wij geen concrete mogelijkheden voor je. We raden je aan om onze website in de gaten te houden voor mogelijke vacatures.

 

 

Liever flexibel aan de slag?