Tevredenheid cliënten

Wij horen graag hoe cliënten en vertegenwoordigers onze zorg- en dienstverlening waarderen. Daarom houden we regelmatig tevredenheidsonderzoeken. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen, de kwaliteit in stand houden en indien mogelijk verbeteren. Deelname aan een tevredenheidsonderzoek is altijd vrijwillig en anoniem. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met de verkregen informatie om.


ZorgkaartNederland

Wilt u een waardering geven over onze dienstverlening? Wij zijn blij met uw beoordeling! U kunt uw waardering aangeven op de onafhankelijke website ZorgkaartNederland. Om uw waardering te geven op ZorgkaartNederland klikt u op deze link: ZorgkaartNederland. Er opent een nieuw venster met de website van ZorgkaartNederland. Vervolgens kiest u 'Waarderen' en selecteert u de gewenste locatie voor uw beoordeling. Hierna kunt u het formulier verder invullen. 
 

Uitslagen tevredenheidsonderzoeken

Cliënten en hun vertegenwoordigers geven bij de onderzoeken verbeterpunten aan. Wij nemen deze verbeterpunten ter harte en zullen zorgvuldig afwegen op welk manier we de zorg voor onze cliënten verder kunnen verbeteren.

Tevredenheid cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven
Eind 2019 heeft Zonnehuisgroep Noord een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten en hun vertegenwoordigers. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten en hun vertegenwoordigers met persoonsgerichte zorg, de wasservice en de schoonmaak. De cliënten en hun vertegenwoordigers hebben de zorg- en dienstverlening van Zonnehuisgroep Noord over het algemeen positief beoordeeld. Van de cliënten beveelt maar liefst 70% Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10. Bij cliëntvertegenwoordigers is dit 66%. Een heel mooi resultaat, waar we als organisatie heel blij mee zijn.

Thuiszorg
In september 2020 hebben we een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van Zonnehuis Thuis. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten met onze zorgverleners. De cliënten van Zonnehuis Thuis beoordeelden de zorgverleners positief. Van de cliënten beveelt maar liefst 99% Zonnehuis Thuis aan en 88% van de cliënten geeft daarvoor als cijfer een 8, 9, of 10.

Revalidatie
Op de Revalidatie afdelingen voeren we continu onderzoek uit. In 2019 beveelt 68% van de ondervraagde cliënten Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10.

 

 

Deel uw ervaring

Laat uw waardering achter op ZorgkaartNederland.

 

Heeft u een suggestie of klacht?

Lees hier wat u dan kunt doen