Tevredenheid cliënten

Wij horen graag hoe cliënten en vertegenwoordigers onze zorg- en dienstverlening waarderen. Daarom houden we regelmatig tevredenheidsonderzoeken.

Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen, de kwaliteit in stand houden en indien mogelijk verbeteren. Deelname aan een tevredenheidsonderzoek is altijd vrijwillig en anoniem. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met de verkregen informatie om.

ZorgkaartNederland

Wilt u een waardering geven over onze dienstverlening? Wij zijn blij met uw beoordeling! U kunt uw waardering aangeven op de onafhankelijke website ZorgkaartNederland. Om uw waardering te geven op ZorgkaartNederland klikt u op deze link: ZorgkaartNederland. Er opent een nieuw venster met de website van ZorgkaartNederland. Vervolgens kiest u 'Waarderen' en selecteert u de gewenste locatie voor uw beoordeling. Hierna kunt u het formulier verder invullen. 

Uitslagen tevredenheidsonderzoeken

Cliënten en hun vertegenwoordigers geven bij de onderzoeken verbeterpunten aan. Wij nemen deze verbeterpunten ter harte en zullen zorgvuldig afwegen op welk manier we de zorg voor onze cliënten verder kunnen verbeteren.

Tevredenheid cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven
Op ZorgkaartNederland geven cliënten en hun vertegenwoordigers in 2023 de zorg- en dienstverlening in onze Zonnehuizen en Woonhavens gemiddeld een 8,8. 

Tevredenheid cliënten van Hospice de Mantel
Op ZorgkaartNederland geven cliënten en hun vertegenwoordigers in 2023 de zorg- en dienstverlening van Hospice de Mantel gemiddeld een 9,5. In 2023 beveelt 100% van de vertegenwoordigers De Mantel aan met een 8, 9 of 10. 

Tevredenheid cliënten thuiszorg
In het najaar 2023 is een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van Zonnehuis Thuis. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten met onze zorgverleners.

De cliënten van Zonnehuis Thuis beoordeelden de zorgverleners positief. Van de cliënten beveelt maar liefst 88% Zonnehuis Thuis aan met een 8, 9, of 10. Het gemiddelde rapportcijfer ligt maar liefst op een 8,9.

In deze infographic zijn de resultaten inzichtelijk gemaakt. Klik op de infographic om deze groter te bekijken.

 

Tevredenheid cliënten revalidatie
In onze revalidatiecentra voeren we continu onderzoek uit. In 2023 beveelt 73% van de ondervraagde cliënten Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10. Op ZorgkaartNederland geven cliënten en hun vertegenwoordigers in 2023 de zorg- en dienstverlening in de revalidatiecentra gemiddeld een 8,1. 

 

 

Deel uw ervaring op

ZorgkaartNederland.

 

Heeft u een suggestie
of klacht?

Lees hier wat u dan kunt doen