Tevredenheid cliënten

Wij horen graag hoe cliënten en vertegenwoordigers onze zorg- en dienstverlening waarderen. Daarom houden we regelmatig tevredenheidsonderzoeken. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen, de kwaliteit in stand houden en indien mogelijk verbeteren. Deelname aan een tevredenheidsonderzoek is altijd vrijwillig en anoniem. Wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met de verkregen informatie om.

ZorgkaartNederland

Wilt u een waardering geven over onze dienstverlening? Wij zijn blij met uw beoordeling! U kunt uw waardering aangeven op de onafhankelijke website ZorgkaartNederland. Om uw waardering te geven op ZorgkaartNederland klikt u op deze link: ZorgkaartNederland. Er opent een nieuw venster met de website van ZorgkaartNederland. Vervolgens kiest u 'Waarderen' en selecteert u de gewenste locatie voor uw beoordeling. Hierna kunt u het formulier verder invullen. 

Uitslagen tevredenheidsonderzoeken

Cliënten en hun vertegenwoordigers geven bij de onderzoeken verbeterpunten aan. Wij nemen deze verbeterpunten ter harte en zullen zorgvuldig afwegen op welk manier we de zorg voor onze cliënten verder kunnen verbeteren.

Tevredenheid cliënten van een Zonnehuis of Woonhaven
Op ZorgkaartNederland geven cliënten en hun vertegenwoordigers in 2022 de zorg- en dienstverlening in onze Zonnehuizen en Woonhavens gemiddeld een 8,8. 

Tevredenheid cliënten van Hospice de Mantel
Op ZorgkaartNederland geven cliënten en hun vertegenwoordigers in 2022 de zorg- en dienstverlening van Hospice de Mantel gemiddeld een 9,5. 

Tevredenheid cliënten thuiszorg
In november 2021 hebben we een tevredenheidsonderzoek gehouden onder cliënten van Zonnehuis Thuis. In het onderzoek hebben we gevraagd naar de ervaringen van onze cliënten met onze zorgverleners. De cliënten van Zonnehuis Thuis beoordeelden de zorgverleners positief. Van de cliënten beveelt maar liefst 81% Zonnehuis Thuis aan met een 8, 9, of 10.

In deze infographic zijn de resultaten inzichtelijk gemaakt. Klik op de infographic om deze groter te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tevredenheid cliënten revalidatie
In onze revalidatiecentra voeren we continu onderzoek uit. In 2022 beveelt 76% van de ondervraagde cliënten Zonnehuisgroep Noord aan met een 8, 9 of 10.

 

 

Deel uw ervaring

Laat uw waardering achter op ZorgkaartNederland.

 

Heeft u een suggestie of klacht?

Lees hier wat u dan kunt doen

 

 

 

 

Contact

Izarstraat 1, Zuidhorn
       Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
       Open in Google Maps

Izarstraat 1, Zuidhorn
         Postbus 75, 9800 AB Zuidhorn
         Open in Google Maps

 

Volg ons op

© Zonnehuisgroep Noord