Stichting 'Vrienden van'

Diverse stichtingen ‘Vrienden van’ steunen onze cliënten door met behulp van giften en donaties iets extra’s voor hen te doen. Zij ondersteunen activiteiten die georganiseerd worden ten behoeve van de ontspanning en recreatie van cliënten van Zonnehuisgroep Noord.

Voorbeelden hiervan zijn: feestelijke bijeenkomsten met optredens, een hapje en drankje, een nieuwjaarsreceptie, uitstapjes, wandelingen, welkomstboeketten, attenties met verjaardagen, jubilea en feestdagen. Ook worden bijdragen gebruikt om de gezelligheid in gebouwen te verhogen.

Stichtingen Vrienden van onze Zonnehuizen

 

Stichting Vrienden van Zonnehuis Oostergast

Stichting Vrienden van Betingeheem


Voordeliger schenken

De stichtingen hebben een ANBI-status, dat houdt in dat ze bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. De gegevens van deze stichtingen 'Vrienden van' en de ANBI-gegevens van Zonnehuisgroep Noord kunt u hiernaast downloaden. Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door een ANBI-status voordeliger om te schenken. U mag bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Meer informatie over wat dat inhoudt vindt u bij de Belastingdienst

In de publicaties op deze pagina kunt u lezen wie in het bestuur zit van de individuele stichtingen ‘Vrienden van’, welke doelen zij nastreven en hoe zij hun middelen inzetten. 

Wilt u graag een gift of donatie doen?

Neemt u dan gerust contact op met een Stichting ‘Vrienden van’.