Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG Somatiek Zuidhorn

Heb jij ervaring met intensieve lichamelijke zorg?

Heb jij als Verzorgende IG affiniteit met het verlenen van (intensieve) lichamelijke zorg en werk je graag in een huiselijke omgeving? Dan is afdeling Somatiek in Zuidhorn dé werkplek voor jou!


Wie ben jij en wat ga je doen?

Soms gaan lichamelijke problemen gepaard met veranderingen in geheugen en gedrag. Dit vraagt om intensieve lichamelijke zorg, ook wel somatische zorg. Als Verzorgende IG ondersteun jij de cliënten op een professionele wijze, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doe jij het voor!


Jouw werkdag

Om 7 uur start jouw werkdag. Na de overdracht van je collega start je met het maken van een dag planning voor jezelf. De zorg voor jouw cliënten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij mevrouw de Boer langs om pijnmedicatie te geven. Je weet dat zij slecht slaapt vanwege de pijn aan haar benen. Daarna ga je bij meneer Jansen langs om alvast de gordijnen open te doen en de radio aan te zetten, hij houdt er van om rustig wakker te worden. Vervolgens verzorg je de andere cliënten. De bewoners die dat willen breng je naar de huiskamer waar ze gezamenlijk kunnen ontbijten, voor wie dat niet wil verzorg je het ontbijt op de eigen kamer. Tussendoor heb je even contact met een familielid en aansluitend werk je de administratie bij. Om 12 uur is het tijd voor de lunch en daarna help je een aantal cliënten op bed voor een middagslaap. Rond 14.30 uur is het tijd om de overdracht voor je collega die de avond doet voor te bereiden. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af!


Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG
 • Je levert input en draagt zorg voor de uitvoer van het zorgplan van de cliënt.
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je verricht alle voorkomende (verpleegkundige) werkzaamheden in complexe situaties
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden


Ons aanbod

We bieden je een baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je werkt in instantie op een vaste afdeling maar bent ook bereid daar waar nodig ingezet te worden op andere afdelingen binnen Zonnehuis Oostergast. Je werkt volgens een basisrooster met onregelmatige diensten (ochtend, middag, avond en in de weekenden). We snappen dat jouw flexibiliteit grenzen heeft, jouw privé leven is ook belangrijk en daar houden we zoveel als mogelijk rekening mee!

 • Je krijgt een jaarcontract met de intentie naar een vast dienstverband
 • Je bent 20 tot 24 uur of 24 tot 28 uur beschikbaar (we zoeken meerdere collega's)
 • Je werkt in dagdiensten en/of avond- of nachtdienst
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 dit is maximaal €3025.81 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • We bieden diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-academy. Je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!


Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!


Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met David Hegeman via telefoonnummer 06 - 55001062.
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

 

 

 

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?