Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Revalidatiecentrum Oostergast | Zuidhorn

Help jij onze cliënten revalideren?

Ben jij een deskundige verzorgende IG? Heb je affiniteit met revalidatie en werk je graag in een dynamische omgeving? Dan is het Revalidatiecentrum in Zuidhorn dé werkplek voor jou! Geen dag is hier hetzelfde, de afwisseling maakt de uitdaging!

Wie ben jij en wat ga je doen?

Als iemand na een ziekenhuisopname aanvullende zorg en/of behandeling nodig heeft, kan hij of zij in Zuidhorn of Appingedam revalideren. Als verzorgende ondersteun jij de revalidanten op een professionele wijze bij herstel na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, ongeval, ziekte of beroerte. Zodat de revalidant na het revalidatietraject weer zo goed en zo snel mogelijk zelfstandig kan functioneren.

Dit vragen we van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG
 • Je levert input voor het behandelplan van de revalidant
 • Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in complexe situaties
 • Je levert een bijdrage aan het gehele revalidatie proces rondom de revalidanten
 • Je hebt humor en een flexibele instelling, daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden

Jouw werkdag

Je start je dienst om 7:00 , 15:00 of 23:15 uur op de revalidatie afdeling. Na de overdracht begin je met het maken van een planning samen met je collega’s. De dynamiek op de afdeling vraagt om een continue tijdsbewaking van je taken. De zorg voor jouw revalidanten staat uiteraard op één. Daarom ga je als eerste even bij meneer de Jong langs om pijnmedicatie te geven. De rest van de dienst verzorg je de andere revalidanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan hun revalidatie trajecten, super dankbaar werk.! Aan het einde van je dienst is het tijd voor je overdracht. Met een voldaan gevoel sluit jij je werkdag af.

Ons aanbod

Een plezierige werkomgeving in een dynamisch organisatie. Wij zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en gewaardeerd voelt.

We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens een rooster in alle diensten en bent flexibel inzetbaar binnen de diverse teams van het revalidatiecentrum in Zuidhorn.

 • Per direct een vast contract
 • Het aantal te werken uren leggen we in overleg met jou vast, wij denken aan max 24uur
 • Een salaris volgens de CAO VVT FWG 35 (maximaal €3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de
  e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden!

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeanet Schutter (teamleider) via telefoonnummer 06 - 11 30 65 85.

Wil je direct solliciteren?

We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?