Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verzorgende IG | Woonhaven Oostergast | Zuidhorn

Heb jij affiniteit met psychogeriatrie?

De Woonhaven, onderdeel van Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn, biedt jou een werkplek waar je met je hart mag zorgen voor onze cliënten met dementie. In de Woonhaven Oostergast wonen 84 cliënten op kleinschalige basis. Met onze 7 deskundige zorgteams bieden we geborgenheid, rust en stabiliteit aan onze bewoners. Wij verdiepen ons in de levensloop, het karakter en de gewoontes van de bewoner, van zowel nu als vroeger. Zij krijgen ondersteuning om de dingen te doen die ze thuis gewend waren.
 

Wie ben jij?

Jij bent verzorgende IG en jij biedt de bewoners zorg en begeleiding. Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Samen met je collega’s ga jij voor het beste resultaat. Voor twee teams van de woonhavens zijn we op zoek naar een verzorgende IG. Je zult worden ingezet binnen één van deze twee teams.
 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG;
 • Je bent bekwaam in de verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent oplossingsgericht, zelfstandig, klant- en resultaatgericht;
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een flexibele instelling en een open houding;
 • Samenwerken in teamverband staat bij jou voor op;
   

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een positief ingesteld team. We bieden je een baan met veel afwisseling, kennisdeling en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Je gaat werken volgens rooster in alle diensten.

 • Je krijgt per direct een vast contract
 • Wij denken aan een dienstverband voor 24 uur per week, de uren bepalen we graag in overleg met jou.
 • Je krijgt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 (maximaal € 3025.81 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden waaronder het gebruik van de e-cademy, je hebt de keuze uit vele trainingen en cursussen
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Meer informatie 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Talitha Hoving (teammanager), bereikbaar op het telefoonnummer: 06-52797805
 

Solliciteren

We ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. 
Ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina. 

 
Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Liever flexibel aan de slag?