Uw zorgvraag        Thuiszorg        Locaties        Zorg aanvragen        Huurwoningen        Werken bij

Verpleegkundige | Zonnehuis Oostergast| Zuidhorn

Mensen verzorgen met een psychiatrische aandoening: het zit in jouw genen! Voor het Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg in Zuidhorn zoeken we nieuwe collega’s die samen met ons willen groeien om onze ambities waar te kunnen maken. Werk jij graag met een bijzondere en uitdagende doelgroep? Neem dan snel contact op!
 

Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg

Het Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg in Zuidhorn is uniek in de provincie Groningen. We bieden hier een beschermde woonomgeving met zorg en behandeling voor 55 ouderen met psychiatrische en lichamelijke problemen. Wonen, dagbesteding, zorg en behandeling zijn een geïntegreerd geheel, waardoor cliënten de best mogelijke zorg op het gebied van gerontopsychiatrie krijgen. Cliënten kunnen hier individueel wonen of in een woongroep, voor een korte of lange periode. Het centrum is onderdeel van Zonnehuis Oostergast.
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige lever je een actieve bijdrage aan de totstandkoming van persoonlijke zorg en behandeling. Je ondersteunt cliënten bij hun zorgvraag en zorgt voor structuur, duidelijkheid en houvast. Daarnaast voer je diverse coördinerende taken uit. Ook lever je een actieve bijdrage aan het kwaliteitsbeleid. Samen met de cliënt en naasten bekijk je wat er mogelijk is. Je durft hierbij outside-the-box te denken. Samen met je collega’s creëer je een fijne leefomgeving en bouw je een waardevolle relatie op met de cliënten.
 

Dit ben jij

 • In het bezit van (minimaal) een MBO diploma Verpleegkundige
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring (bij voorkeur met een sociaal-agogische of psychiatrische achtergrond)
 • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk.
   

Wat hebben wij jou te bieden?

Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu leren en verbeteren. We ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Jouw groei en werkplezier realiseren we samen vanuit eigen kracht!

 • Per direct een vast contract
 • Het aantal te werken uren wordt in overleg vastgesteld
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 45 (maximaal € 3575,63 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een nieuwe (elektrische) fiets, voordelig fitnessen of wil je toch liever een laptop of een tablet? Wij bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden! 
   

Wij zijn Zonnehuisgroep Noord!

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling bij mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen. Cliënten in de gemeenten Westerkwartier, het Hogeland, Eemsdelta en Midden-Groningen kunnen rekenen op een breed dienstenpakket, passend bij de persoon en zijn behoeften. Dit doen we samen met de cliënt, mantelzorgers, naasten, deskundige medewerkers en vrijwilligers. Vanuit ieders eigen kracht. Als medewerker bij Zonnehuisgroep Noord heb jij binnen je team je eigen unieke inbreng. We zijn ambitieus en willen continu verbeteren en vernieuwen. We ondersteunen jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling met diverse scholingen. Want ook jouw persoonlijke groei realiseren we samen vanuit eigen kracht!

Ben jij benieuwd naar wat jouw toekomstige collega's vertellen over hun werk in het Centrum voor Gerontopsychiatrische zorg? Je leest hier alle verhalen.
 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Henriëtte van Lingen (Clustermanager) te bereiken via 06 - 13 77 28 16.
 

Wil je direct solliciteren?

Wil je direct solliciteren? We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button

 

 

 

Let op: ben je al werkzaam bij Zonnehuisgroep Noord? Solliciteer dan via onze intranet vacaturepagina.

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Liever flexibel aan de slag?